Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Dönemi kapsamında okullara ziyaretlere başladı.

Özel sporcular Frig Maratonu'nda koştu Özel sporcular Frig Maratonu'nda koştu

İlk olarak Cumhuriyet, 27 Ağustos, Hürriyet ve Namık Kemal İlkokullarını ziyaret eden Başkan Burcu Köksal, öğrencilerin ortak kullanımı için okullara, çocukların gelişiminde yararlanabilecekleri çeşitli eğitim setlerini hediye etti. Başkan Burcu Köksal, eğitim sürecinde öğrencilere destek olmanın önemine dikkat çekti.

"Çocuklarımızın Yanındayız"

Öğrencilerin ihtiyaçlarına belediye imkânları dâhilinde katkı sağladıklarını vurgulayan Başkan Burcu Köksal, “Yeni eğitim-öğretim yılında birkaç okulumuza ziyaret gerçekleştirdik. Çocuklarımız için sınıflarına küçük hediyeler bıraktık. Eğitim-öğretim hayatlarında destek sağlayabilecek envanterler hazırladık. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

LGS Hazırlık Kursları Başlıyor

Eğitim alanında verdikleri sözleri hatırlatıp, LGS hazırlık kurslarının bilgi evlerinde açılacağını duyuran Başkan Burcu Köksal, “Söz verdiğimiz gibi LGS Hazırlık kurslarımızı bilgi evlerinde açacağız. Maddi imkansızlıklar nedeniyle kurslara katılamayan ya da yardımcı kitaplara erişemeyen öğrencilerimiz için bu kurslarımız önemli bir destek olacak.”

"Eğitimde Herkese Eşit Fırsat"

Tüm okulların ve öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere başarı getirmesini dileyen Başkan Burcu Köksal, “Elimizden geldiğince bütün okullarımızın, öğrencilerimizin ve velilerimizin yanında olacağız. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Editör: Birinci Editör