Afyonkarahisar İl Müftülüğü kursları başladı Afyonkarahisar İl Müftülüğü kursları başladı

Beyyazı İlkokulu Projelerine Kaldığı Yerden Devam Ediyor...
Beyyazı Kasabasında Afyonkarahisar Değerler Hareketi Projesi kapsamında sevgi-saygı değeri ile ilgili olarak "Üç Kuşak Camideyiz" adlı bir proje gerçekleştirildi.

Proje kapsamında çocuk,baba ve dede üç kuşak Beyyazı Merkez Camisinde sabah namazında buluştular. Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Sinan Cansever'in de katıldığı etkinlikte namaz sonrası sevgi saygı konulu sohbetin yanı sıra çeşitli ikramlar dağıtıldı. Ayrıca etkinlik sonrası, etkinliğe 4 kuşak katılan bir ailenin, etkinliğe katılamayan dedeleri ziyaret edildi. Duygusal anların yaşandığı etinlikte Proje yöneticisi ve koordinatörü Halil YAĞICI şunları söyledi:

"Aile içi bağları ve iletişim becerilerini güçlendirmek, kuşaklar arası çatışmayı azaltmak,kasabamızdaki dargınlık ve küskünlükleri ortadan kaldırmak, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeline,değerler eğitimi noktasında katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz projemiz farklı cami ve namaz vakitlerinde sürecek." 

Gazzeli müslümanların da unutulmadığı etkinlikte, Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Sinan Cansever ise Sabah namazında bu kadar genci bu kadar çocuğu bir arada görmenin mutluluğunu yaşadığını bu tür projelere her zaman destek vereceklerini söyledi.

Editör: Birinci Editör