Afyonkarahisar’ın Çay ilçesine bağlı Karamık köyünde gerçekleştirilen bir kır düğünü, magandaların silahlarla havaya ateş açması nedeniyle korku dolu anlara sahne oldu.

Yakalandı, serbest bırakıldı Yakalandı, serbest bırakıldı

Düğün sırasında bazı kişiler pompalı tüfekler ve tabancalarla adeta havayı tararken, bu durum özellikle çocukları endişelendirdi ve panik yaşanmasına neden oldu.

Hafta sonu düzenlenen düğün, köyde büyük bir kalabalık tarafından takip ediliyordu. Düğün sırasında, bazı davetlilerin ellerindeki uzun namlulu silahlarla havaya ateş etmeleri, hem düğün sahiplerini hem de çevredeki vatandaşları rahatsız etti. Silah seslerinin yankılanmasıyla birlikte, bazı misafirler ve özellikle çocuklar büyük bir korku yaşadı.

Olayın cep telefonuna yansıyan görüntülerinde, aniden patlayan silah seslerinden korkan bir çocuğun kulaklarını kapatarak ortamdan kaçmaya çalıştığı görülüyor. Çocuğun panik hali, yaşanan korkunun boyutunu açıkça gözler önüne serdi. Çevredeki diğer çocuklar ve bazı yetişkinler de benzer şekilde paniğe kapıldı. 

İhbar üzerine bölgeye gelen güvenlik güçleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Olayla ilgili yapılan açıklamalarda herhangi bir yaralanma durumunun olmadığı belirtildi

Editör: Birinci Editör