Özel sporcular Frig Maratonu'nda koştu Özel sporcular Frig Maratonu'nda koştu

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Uğur Erdem Afyonkarahisar’da patates üreticileriyle bir araya geldi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Uğur Erdem, Afyonkarahisar’da patates üreticileriyle önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, Vali Yardımcı Ali Uysal, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Tarım Havzaları Daire Başkanı Ergin Toprak ve İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Parlak da katıldı. 

Program kapsamında, Erdem ve ekibi, Şuhut ve Sandıklı ilçelerinde de patates üreticileriyle buluştu. Burada, çiftçilere Tarım ve Orman Bakanlığı’nın patates sektörüyle ilgili yürüttüğü çalışmalar ve gelecek planları hakkında detaylı bilgi verdi. Ayrıca, diğer ilgili bakanlıklarla yapılan işbirlikleri ve sektördeki mevcut sorunların çözümüne yönelik planlanan adımlar hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantılar sırasında, üreticilerin talep ve önerilerini dinleyen Erdem, çiftçilerin karşılaştığı zorlukları daha iyi anlayabilmek ve çözüm önerileri geliştirebilmek için çeşitli görüş alışverişlerinde bulundu. Bu kapsamda, bakanlık tarafından yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da üreticilere detaylı bilgi sağladı.

Editör: Birinci Editör