Sulakyurt ilçesi Deredüzü köyünde trajik bir olay yaşandı. Tarla sulama kavgasında akrabaalr arasında kavga çıktı. Silahlı kavgada kuruşnların hedefiolan baba, oğlu ve torunu hayatını kaybetti.

Trajik olay, Kırıkkale iline bağlı Sulakyurt ilçesi Deredüzü köyünde meydana geldi. Tarlanın sulanmasıyla ilgili önce tartışma, sonra silahlı kavga çıktı, kavgada 3 kişi hayatını kaybetti.

Kavga1

Deredüzü köyündeki bir tarlada, akraba olan iki grup sulama nedeniyle tartıştı. Ajanslardan aldığımız bilgilere göre,  E.Ç. isimli bir şahıs ile akrabaları 69 yaşındaki Satılmış Cesur, oğlu 54 yaşındaki İbrahim Cesur ve torunu 17 yaşındaki Satılmış Cesur arasında sulama konusunda tartışma çıktı.

Tartışma, bir süre sonra siahlhlı kavgaya dönüştü. E.Ç. isimli şahıs yanında taşıdığı tabanca ile dede Satılmış Cesur, oğlu İbrahim Cesur ve torun Satılmış Cesur’a ateş eti.

Onlarca kurşunun isabet ettiği üç kişi olay yerinde öldü.

16 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı 16 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı

Haber verilmesi üzerine üzerine olay yerine Kırıkkale il jandarma ekipleri intikal etti. Olay yerinde, tarım arazisinde geniş güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulunuldu.

Katil zanlısı E.Ç.'nin suçunun itiraf ettiği ve olayın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

E.Ç. adlı katil zanlısının öldürdüğü dede-oğul ve torunla akrabalık bağı olduğu iddia ediliyor.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Birinci Editör