Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı'dan Belediyede bulunduğu iddia edilen böcek kamerayla ilgili açıklama!..

Vali Yiğitbaşı, “Bu iddialara karşın da hala hiç kimseye suçlama yapılmamış. Yani bir suç duyurusunda bulunulmamış, şikayetçi olunmamış” dedi.

Vali Yiğitbaşı, gazetecilerin konuyla ilgili sorusuna cevap verdi.

 Vali Doç.Dr.Kübra Güran Yiğitbaşı, “Olayın üzerinden 2-3 hafta geçmesine rağmen herhangi bir teslim edilen görsel ses kaydı ya da buna bir benzer bir somut hiçbir şeyin olmadığını öğreniyoruz. Bu iddialara karşın da hala hiç kimseye suçlama yapılmamış. Yani bir suç duyurusunda bulunulmamış, şikayetçi olunmamış” dedi.

Vali Yiğitbaşı gazetecilere demecinin devamında “Ulusal basına bile yansımış. Ancak, kurumlarımızda görüşmelerimiz devam ediyor. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığımız bir inceleme başlattı. Emniyet görevlilerimiz Belediye’ye gitti, incelemede bulundu ve devam ediyor. Ancak hala 2-3 hafta geçmesine rağmen herhangi bir teslim edilen görsel ses kaydı ya da buna bir benzer bir somut hiçbir şeyin olmadığını öğreniyoruz. Bu iddialara karşın da hala hiç kimseye suçlama yapılmamış. Yani bir suç duyurusunda bulunulmamış, şikayetçi olunmamış. Bu gerçekten ilgi çekici” dedi.

Vali Yiğitbaşı’nın 19 Mayıs mesajı Vali Yiğitbaşı’nın 19 Mayıs mesajı

Savcılık incelemesi devam ettiğini söyleyen Vali Yiğitbaşı "Yakın bir zamanda savcılığımızın da açıklama yapacağını düşünüyorum” dedi.