AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan'dan AFRAY konusunda ortak açıklama...

AK Parti Milletvekilleri, açıklamalarında AFRAY çalışmaları devam ettiğini, Ulaştırma Bakanlığı tarafından 2023 rakamları ile 750 milyon liralık bütçe AFRAY içi ayrıldığını söyledi.

Proje kapsamında üniversite bölgesinde deplase çalışmaları tamamlandığının belirten Milletvekilleri, diğer alanlarda bu çalışmalar devam ettiğini belirttiler.

AFRAY proje kapsamında ihtiyaç duyulan rayların siparişleri verildiğini, 2025’in son çeyreğinde AFRAY’ın hizmete alınması Bakanlıkça planlanlandığını belirten AK Parti Afyonkarahisar Mileltvekilleri şunları söyledi:

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Cenevre'de Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Cenevre'de

"Dünyayı etkisine alan ve ülkemizi de etkileyen ekonomik sorunlar ve 10 ilimizde büyük yıkıma sebep olan 6 Şubat depremi nedeniyle projede bir takım gecikmeler olmuş olabilir. Ancak bizler bu süreci yakından takip ediyoruz. AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız liderliğinde laf değil, hizmet ve eser siyasetimize devam ediyoruz.”

Editör: Birinci Editör