Muaythai İller Arası Zafer Kupası, Afyonkarahisar’ın Çiğiltepe Spor Salonu’nda gerçekleşen açılış seremonisi ile başladı.

Bu yılki turnuvada, Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuların yer alacağı etkinlik, büyük bir ilgiyle takip ediliyor. 10 farklı ilden toplam 750 katılımcının mücadele edeceği Zafer Kupası, spor tutkunlarına heyecan dolu anlar yaşatacak.

ANDA ekibi Frig Koşusunda ANDA ekibi Frig Koşusunda

Açılış törenine, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Şakir Bayramoğlu’nun yanı sıra, sporcular, antrenörler ve çok sayıda spor sever katıldı. Etkinlikte, Muaythai’nin sadece bir dövüş sporu değil, aynı zamanda disiplin, azim ve karakter geliştirme açısından önemli bir alan olduğuna vurgu yapıldı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, açılış konuşmasında, sporun birleştirici gücüne dikkat çekti. Kasapoğlu, "Afyonkarahisar olarak, böylesine prestijli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyuyoruz. Muaythai, yalnızca fiziksel becerileri değil, aynı zamanda sporcuların ruhsal ve zihinsel dayanıklılıklarını da test eden bir spor dalıdır. Burada bulunan her bir sporcunun bu değerleri taşıdığına inanıyorum. Turnuvamızın mücadele, adalet ve saygı içinde geçmesini temenni ediyorum. Hep birlikte fair-play ruhuyla hareket edeceğimize ve sporun güzelliklerini paylaşacağımıza olan inancım tamdır" şeklinde konuştu.

Editör: Birinci Editör