Bu konuşmadan neden rahatsız oldunuz?.. Bu konuşmadan neden rahatsız oldunuz?..

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın teşkilat bayramlaşma programı İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Programa AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hakkı Öztürk, Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Siper, ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu da katıldı.

Bayramlaşma öncesi programda bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, “Değerli yönetim kurulu üyelerim, milletvekillerim, merkez ilçe başkanımız, il genel meclis başkanımız, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve teşkilatımıza gönül vermiş değerli dava ve yol arkadaşlarım hoş geldiniz şeref verdiniz. Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden, Suriye’nin toprağından, Bosna’nın bayrağından Gazze’nin gözyaşından öpüyorum. İyi bayramlar meleklerin şehri Gazze.  Tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı mübarek olsun.”

“1400 yıl önce başlayan davamız için, emin adımlarla hedeflerimize yürüyoruz”

Sözlerine şöyle devam eden Başkan Menteş, “Değerli dava arkadaşlarım; Bayramlar heyecanımız, inancımızın gereği mutluluğumuz ve duygularımızın bütünleştiği günlerdir. Kurban kurbiyettir, yakınlaşmaktır. Biraz İbrahim, biraz İsmail ve İshak olmaktır. Hakka doğrulukla teslim olmaktır. Teslimiyette bile sorumluluğu, merhameti elden bırakmamaktır. Hakka doğrulukla teslim olmaktır. Bizler nasibe inananın, kaderiyle derdi olmaz inancında olan insanlarız! Bizler kadere ve takdire inanan insanlarız. Hareketimiz, mücadelemiz, azmimizin bitmedi ve bitmeyecektir. Morallerimiz hiç olmadığı kadar yüksek, enerjimiz tam, umudumuz yüksek ve inancımız sağlamdır. Bu dava öyle sanıldığı gibi 2002’de değil, 1400 yıl önce başlayan bir davadır. Bizler bu davanın her bir bireyi olarak aynı inanç ve heyecanla emin adımlarla hedeflerimize doğru yürüyoruz. Ve kıyamete kadar 18 yaşında bir delikanlı gibi genç ve dipdiri kalacak olan bu davanın neferleri, mazinin günümüzdeki temsilcilerisiniz.

Saflarımız sık, Müslümanlar dimdik ve 1400 yıldır süren mücadele Allah Resulü’nün, Sahabenin, Sultan Alparslan’ın , Sultan Fatih'in mücadelesidir. Bu dava Musab'ların , Hamza'ların , Ebu Akil'lerin şehit oldukları davadır. Birlik ve beraberlik ruhuyla hiç olmadığı kadar kararlı ve inançlıyız. Başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere tüm İslam Alemi’nin bayramı kutlu olsun” dedi.


 

Editör: Birinci Editör