Afyonkarahisar Gazlıgöl'de bulunan KIzılay Maden Suyu Fabrikasıyla ilgili iddialara yenileri ekleniyor...

Gazlıgöl Kızılay Maden Suyu ve İçecek Fabrikasında, depozitolu dolum bölümünü üretime son vermesiyle işçi çıkarmalar yaşandığı iddia edilmişti.

Söz konusu habere gelen yorumlarda şok iddialarda bulunuldu.

Haberimize yorum yazan bir vatandaş, Afyonkarahisar'daki Kızılay Maden Suyu Fabrikasına artık yatırım yapılmadığını, tüm yatırımların Erzincan'daki Kızılay Maden Suyu ve İçecek Fabrikasına kaydırıldığını iddia etti.

Erzincanlı siyasilerin Erzincan Kızılay Maden Suyu Fabrikasına sahip çıktıklarını belirten okuyucumuz, "artık Kızılay markalı meyve aromalı maden suları ve gazozlar Erzincan Fabrikasında üretiliyor.  Erzincan'dan her gün 100 tır mal çıkışı yapılırken Afyon'da 30 tır çıkış yapıyor. Kızılay Maden Suyu markası Erzincan'a kayıyor" dedi.

Depozitolu bölümün kapatılmasıyla ilgili siyasilerden ve fabrika yönetiminden bir açıklama beklenitken, Kızılay Maden Suyu Afyonkarahisar Maden Suyu Fabrikasının yeni yatırımlarla büyütülmesi ve geliştirlmesi beklenirken faal olan bir bölümün kapatılması kafalarda soru işareti yaratıyor.

Afyonkarahisar ile özdeşleşen Kızılay Maden Suyu markasının ancak Afyonkarahisar'la büyüyeceğini belirten vatandaşlar siyasilerden bu konuda çalışma ve icraat bekliyor.

Afyon'da ayçiçeği hasadı devam ediyor Afyon'da ayçiçeği hasadı devam ediyor

Editör: Birinci Editör