BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, kızı Özgül Hilal Destici'nin TBMM'de kadroya alındığı tartışmalarına ilişkin basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu:

“Bizim cevap veremeyeceğimiz hiçbir soru yoktur. Hayatımızda da herhangi bir leke yoktur. Biz vatan, milleti, din, devlet, ahlak ve inançlarımız adına siyaset yapıyoruz. Yıkılmadık, yıkılmayacağız. Biz inanarak ve doğrularla yolumuza devam ediyoruz. Bana her türlü sözü söyleyebilirler ama işi evlatlarımıza kadar indirmek en büyük alçaklıktır, namussuzluktur, onursuzluktur, haysiyetsizliktir.

TBMM’de 5 bin üzerinde personel vardır. Onların tamamı hangi yasa, usul, kanunla işe girmişse benim evladım da aynı usulle işe girmiştir. 100 bin TL’nin üzerinde maaş alıyormuş. Bordrosunu bu sabah istedim. Kesintiler sonrası eline geçen rakam 37 bin TL’dir. Burada kasıt ve hedef belli. Bu tamamen yalan ve iftiradır.”

Destici Kizi

Atatürk'ün mirasına sahip çıkacağız Atatürk'ün mirasına sahip çıkacağız

Bu açıklamalarıyla Mustafa Destici, kızının işe alımıyla ilgili iddiaları reddederken, aynı zamanda şahsına yöneltilen eleştirilere karşı duruşunu ortaya koymuştur.

Konuyla ilgili haberlerde, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin kızı Özgül Hilal Destici'nin yüksek maaşla TBMM Strateji Geliştirme Başkanlığı’nda ‘programcı’ kadrosunda işe başladığı iddia edilmişti.

Editör: Birinci Editör