Ünlü televizyon programcısı, haber yorumcusu ve haber sunucusu Reha Muhtar, dün gece İstanbul'un Bebek semtindeki evinde yaşanan talihsiz bir kazada ağır yaralandı. Olay saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Reha Muhtar, evinin merdivenlerinden düşerek ciddi şekilde yaralandı.

Oğlunun durumu fark etmesiyle birlikte hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Gelen ekipler, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Reha Muhtar'ı özel bir hastaneye sevk etti. Hastanede yapılan incelemeler ve müdahalelerin ardından Muhtar, yoğun bakım ünitesine alındı ve entübe edildi.

Reha Muhtar Kimdir?

Reha Muhtar, 1959 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatına TED Ankara Koleji'nde başlayan Muhtar, yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu'nda tamamladı.

Gazetecilik kariyerine 1980 yılında başlayan Reha Muhtar, 1981 yılında Milliyet gazetesinin Ankara bürosunda dış politika ve siyaset alanlarında muhabirlik yaptı. Daha sonra TRT'ye geçerek, Atina, Yunanistan'da TRT muhabiri olarak görev yaptı. 1991 yılında "Ateş Hattı" isimli programı hazırlamaya başladı. 1993 yılında TRT'den ayrılarak Kanal D'ye geçti ve 1996 yılında Show TV'ye transfer olarak ana haber sunuculuğu ve haber genel yayın yönetmenliği yaptı.

Reha Muhtar, gazetecilik kariyerinde birçok önemli projede yer aldı ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanındı. 2016 yılına kadar çeşitli medya kuruluşlarında çalıştıktan sonra, son olarak Vatan Gazetesi'nde görev aldı.

2. el araç alışverişinde yeni dönem 2. el araç alışverişinde yeni dönem

Sağlık Durumu ve Son Gelişmeler

Reha Muhtar'ın sağlık durumu ile ilgili gelişmeler, hastanede yapılacak tedavi süreçlerinin ardından netlik kazanacak. Ailesi ve sevenleri, Muhtar'ın bir an önce iyileşmesini ve eski sağlığına kavuşmasını umuyor.

Editör: Birinci Editör