EURO 2024'te Avusturya'yı eleyerek çeyrek finale yükselen Türkiye A Milli Takımı, kritik bir maçta Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Afyonspor Başkan Adayından flaş açıklama!.. Afyonspor Başkan Adayından flaş açıklama!..

Hollanda-Türkiye çeyrek final maçı, 6 Temmuz Cumartesi günü Almanya'nın başkenti Berlin'de oynanacak ve saat 22.00'da başlayacak. Karşılaşma TRT 1' Televizyonundan canlı olarak yayınlanacak.

TRT1 maç yayınını izleyebilmek için frekans bilgilerinin güncellenmesi gerekiyor. TRT1 TV uydu ayarları ise şöyle: UYDU: Türksat 4A Frekans: 11794 Polarizasyon: V (Dikey) Sembol Oranı 30000 FEC: 3/4

Bu önemli mücadeleyi Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Uluslararası alanda tanınmış ve deneyimli bir hakem olan Turpin, daha önce Türk takımlarıyla birçok maçta görev aldı.

Türk takımları, Turpin'in yönettiği 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Bu istatistikler, A Milli Takımımız için olumlu bir gösterge olabilir.

Ay Yıldızlılar, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi ve Hollanda'nın rakibi oldu. Afyon Emirdağlı oyuncumuz Orkun Kökçü, 11. dakikada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. İsmail Yüksek ise 42. dakikada sarı kart görerek bir sonraki maçta cezalı olacak.

Türkiye A Milli Takımının maç öncesi tam kadrosu şöyle:

Kaleciler; Altay Bayındır, Mert Günok, Uğurcan Çakır

Defans oyuncuları; Mert Müldür, Zeki Çelik, Abdülkerim Bardakcı, Ahmetcan Kaplan, Merih Demiral, Samet Akaydin, Ferdi Kadıoğlu

Orta saha oyuncuları; Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan

Forvet oyuncuları; İrfan Can Kahveci, Yunus Akgün, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Bertuğ Yıldırım, Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy, Yusuf Yazıcı…

Cezalı olan orkun Kökçü ve İsmail Yüksek dışında bu kadrodan bir 11'le maça çıkılıacak.

Editör: Birinci Editör