Ümit Besen ve Pamela Afyon'a geliyor!.. Ümit Besen ve Pamela Afyon'a geliyor!..
Televizyon dünyasında dikkat çeken yapımlardan biri olan Yabani dizisinin yeni bölümüyle ilgili bilgiler izleyicilerin beğenisine sunuldu.
2 Nisan 2024 tarihinde ekranlara gelecek olan 29. bölümde Elif karakteri, gizemli Soysalanlar ailesinin sırlarını araştırmaya devam edecek ve bu durum mevcut arkadaşlık ilişkilerini de alt üst edecek. Daha önce gösterdiği polis reflekslerini bu defa Yaman ve onun yakın çevresi üzerinde kullanacak ve özellikle Rüya'ya duyduğu güvensizlikle dikkatleri üzerine çekecek.
#Yabani #dizi #29bölüm #Elif #Soysalanlar #sıraraştırma Dizinin gelecek bölümünde Neslihan karakteri, çalkantılı bir dönem geçirecek ve zorlu kararlar almak zorunda kalacak. Güven'i koruma ve Serhan'ı kontrol etme arasında bocalayan Neslihan, beklenmedik birisi sayesinde kördüğüm olan olayların içinden çıkacaktır. Serhan ise kendisini bir kez daha olayların merkezine sokacak planlar yaparken, Tolga'nın karanlık mirasla ilgili sıkıntılarına arkadaşı Yaman'dan destek gelecek.
#Neslihan #Yabani #dizibölümü #Serhan #Tolga #kararaçıs Ali karakterinin, kayboluşunun ardından on yedi yıl sonra Yaman Ali olarak evine dönüp kimliğini yeniden kazanma mücadelesi, dizideki temel hikayeyi oluşturacak. Gençlerin eğlence düzenlemesi ve Asi ile Alaz arasındaki aşk itirafı gibi gelişmeler de nohut dokusu içinde işlenecek. Rüya ise kendisine sunulan bilgiler ışığında hayatını değiştirecek kararlar almak zorunda kalacak, bu da Elif'in kuşkularının doğruluğunu test etme fırsatı sunacak.
#Ali #YamanAli #evinedönüş #kimlik #gençler #Asi #Alaz #aşkitaşıma Yabani dizisi, dram türünde izleyicilere güçlü bir hikaye ve kadroyla hitap etmektedir. Yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda M.Çağatay Tosun'un oturduğu, senaryosunu Hilal Yıldız'ın kaleme aldığı dizi, NTC Medya güvencesi altında ilgiyle takip edilmektedir. Müziği Ender Gündüzlü tarafından bestelenen yapım, her hafta Salı günü saat 20:00'de NOW platformunda izleyicilerle buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur gibi isimlerin yanı sıra Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi gibi güçlü oyuncular yer alıyor.
#Yabani #dizi #NTCMedya #dram #yönetmen #senaryo #müzik #oyuncular
Editör: Haber Merkezi